19 Şubat 2015 Perşembe

South Park: The Stick of Truth DX9.dll Hatası Çözümü

South Park: The Stick of Truth DX9.dll Hatası Nasıl Çözülür ve DX9.dll Nereye Kurulur ?


South Park: The Stick of Truth oyununda DX9.dll hatası, sıkça karşımıza çıkan bir sorundur. South Park: The Stick of Truth DX9.dll hatası çözümü için aşağıda yazılan adımlardan birini uygularsanız hatanız çözülecektir. Ama öncelikle DX9.dll indir bölümünden DX9.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor.

South Park: The Stick of Truth DX9.dll Hatası Çözümü


  • Adım 1 : DX9.dll dosyasını c :/ Windows/System32/ dizinine kopyalayarak South Park: The Stick of Truth DX9.dll hatasından kurtulabilirsiniz. Dll indirme sitesinden ücretsiz ve güvenli bir şekilde dll dosyanızı indirebilirsiniz.

  • Adım 2 : 2. adımda ise DX9.dll hatası, veren South Park: The Stick of Truth oyununun bulunduğu dizine DX9.dll dosyasını kopyalayayınız.

  • Adım 3 :
    Windows Başlat menüsüne Çalıştır yazarak açılan sekmeye CMD yazın ve gelecek olan siyah ekrana regvsr32 DX9.dll yazarak enter tuşuna basarsanız kesin olarak South Park: The Stick of Truth DX9.dll sorunundan kurtulabilirsiniz. Yalnız indirdiğiniz DLL dosyası masaüstünde bulunmalı bu işlem sırasında. Veya c'ye attıysanız "regvsr32 c://Windows/System32/DX9.dll" yazmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder