20 Eylül 2014 Cumartesi

BlueStacks AdbWinApi.dll Hatası Çözümü - AdbWinApi.dll İndir

BlueStacks AdbWinApi.dll Hatası Nasıl Çözülür ve Nasıl Kurulur ?

BlueStacks programında AdbWinApi.dll hatası, sıkça karşımıza çıkan bir sorundur. BlueStacks dll hatası vermesinin nedeni programdan çıkarken o dll dosyasının kendini kayıt etmesi sırasında ki sorundur. Yani doğru kayıt edilmediği için dll hatası karşımıza çıkıyor.

BlueStacks AdbWinApi.dll hatası çözümü için aşağıda yazılan adımlardan birini uygularsanız hatanız çözülecektir. Ama öncelikle AdbWinApi.dll indir bölümünden AdbWinApi.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor.

BlueStacks DLL Hatası Çözümü


  • Adım 1 : BlueStacks programında ki hatayı giderebilmek için önce, AdbWinApi.dll dosyasını c :/ Windows/System32/ dizinine kopyalayarak AdbWinApi.dll hatasından kurtulabilirsiniz. Dll indirme sitesinden ücretsiz ve güvenli bir şekilde dll dosyanızı indirebilirsiniz.

  • Adım 2 : 2. adımda ise BlueStacks AdbWinApi.dll hatası, veren BlueStacks programının bulunduğu dizine AdbWinApi.dll dosyasını kopyalayayınız. En doğru seçenek aslında budur. Eğer işe yaramaz ise hata veren dll dosyasını silin ve bunu oraya yapıştırın.

  • Adım 3 : Windows Başlat menüsüne Çalıştır yazarak açılan sekmeye CMD yazıp enter tuşuna basınız. Sonrasında ise açılan siyah ekrana regvsr32 AdbWinApi.dll yazarak enter tuşuna basarsanız kesin olarak BlueStacks AdbWinApi.dll sorunundan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder