11 Eylül 2014 Perşembe

Origin Avutil-ttv-51.dll Hatası Çözümü - Avutil-ttv-51.dll İndir

Origin Avutil-ttv-51.dll Hatası Nasıl Çözülür ve Nasıl Kurulur ?

Origin programında Avutil-ttv-51.dll hatası, sıkça karşımıza çıkan bir sorundur. Origin dll hatası vermesinin nedeni programdan çıkarken o dll dosyasının kendini kayıt etmesi sırasında ki sorundur. Yani doğru kayıt edilmediği için dll hatası karşımıza çıkıyor.

Origin Avutil-ttv-51.dll hatası çözümü için aşağıda yazılan adımlardan birini uygularsanız hatanız çözülecektir. Ama öncelikle Avutil-ttv-51.dll indir bölümünden Avutil-ttv-51.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor.

Origin DLL Hatası Çözümü


  • Adım 1 : Origin programında ki hatayı giderebilmek için önce, Avutil-ttv-51.dll dosyasını c :/ Windows/System32/ dizinine kopyalayarak Avutil-ttv-51.dll hatasından kurtulabilirsiniz. Dll indirme sitesinden ücretsiz ve güvenli bir şekilde dll dosyanızı indirebilirsiniz.

  • Adım 2 : 2. adımda ise Origin Avutil-ttv-51.dll hatası, veren Origin programının bulunduğu dizine Avutil-ttv-51.dll dosyasını kopyalayayınız. En doğru seçenek aslında budur. Eğer işe yaramaz ise hata veren dll dosyasını silin ve bunu oraya yapıştırın.

  • Adım 3 : Windows Başlat menüsüne Çalıştır yazarak açılan sekmeye CMD yazıp enter tuşuna basınız. Sonrasında ise açılan siyah ekrana regvsr32 Avutil-ttv-51.dll yazarak enter tuşuna basarsanız kesin olarak Origin Avutil-ttv-51.dll sorunundan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder