11 Eylül 2014 Perşembe

Fifa 15 Sysdllzf.dll Hatası Çözümü - Sysdllzf.dll İndir

Fifa 15 Sysdllzf.dll Hatası Nasıl Çözülür ve Nasıl Kurulur ?

Fifa 15 oyununda Sysdllzf.dll hatası, sıkça karşımıza çıkan bir sorundur. Fifa 15 dll hatası vermesinin nedeni oyundan çıkarken o dll dosyasının kendini kayıt etmesi sırasında ki sorundur. Yani doğru kayıt edilmediği için dll hatası karşımıza çıkıyor.

Fifa 15 Sysdllzf.dll hatası çözümü için aşağıda yazılan adımlardan birini uygularsanız hatanız çözülecektir. Ama öncelikle Sysdllzf.dll indir bölümünden Sysdllzf.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor.

Fifa 15 DLL Hatası Çözümü


  • Adım 1 : Fifa 15 oyununda ki hatayı giderebilmek için önce, Sysdllzf.dll dosyasını c :/ Windows/System32/ dizinine kopyalayarak Sysdllzf.dll hatasından kurtulabilirsiniz. Dll indirme sitesinden ücretsiz ve güvenli bir şekilde dll dosyanızı indirebilirsiniz.

  • Adım 2 : 2. adımda ise Fifa 15 Sysdllzf.dll hatası, veren Fifa 15 oyununun bulunduğu dizine Sysdllzf.dll dosyasını kopyalayayınız. En doğru seçenek aslında budur. Eğer işe yaramaz ise hata veren dll dosyasını silin ve bunu oraya yapıştırın.

  • Adım 3 : Windows Başlat menüsüne Çalıştır yazarak açılan sekmeye CMD yazıp enter tuşuna basınız. Sonrasında ise açılan siyah ekrana regvsr32 Sysdllzf.dll yazarak enter tuşuna basarsanız kesin olarak Fifa 15 Sysdllzf.dll sorunundan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder